Fidel Castro vrea si el un Boc

Fidel Castro vrea si el un Boc.

Liderul de la Havana a spus recent intr-un tweet ca isi doreste foarte mult un “Mini-Me”, asa cum are presedintele Romaniei, Traian Basescu. In acelasi tweet, Fidel Castro a aprobat noile reforme din Cuba si a povestit despre pijamalele pe care le purta in momentul acela. Erau albastre cu dungi albe. A continuat prin a-si exprima dezaprobarea fata de castigatorul “Romanii au talent”, spunand ca Stefan Stan l-a facut pe Frank Sinatra sa se rasuceasca in sicriu.

Este impresionanta cantitatea de informatii pe care El Lider Maximo a comprimat-o in 140 de caractere. Dar acesta nu este primul tweet al liderului cubanez care sfideaza limitele. In decembrie, anul trecut, Fidel Castro a trimis un tweet in care a folosit o singura litera, anume “q”.

Un binecunoscut fan al seriei Austin Powers, Fidel Castro este considerat cel mai mare colectionar de papusi care il imita pe Mike Myers (Austin Powers) si pe colegul sau Verne Troyer (Mini Me). Tot el este si castigatorul concursului “Cel mai bun presedinte cubanez colectionar de papusi Austin Powers”, fratele sau Raul terminand pe locul 4.

Traian Basescu si Emil Boc nu au raspuns pana acum, dar au dat retweet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s